- Autor: Romazelda
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
puding | 560 |
Energetická hodnota celkem: 2078 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 90,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 520 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 22.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
V 1,5l polotučného mléka rozmícháme pudingový prášek, přidáme 2 lžíce cukru, nebo medu na vaření a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí hmoty. Hustý puding nalijeme do 4 misek a necháme vychaldnout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.